Ivan Paduart - piano

Patrick Deltenre - gitaar mondharmonica

Duo of kwartet met bas-drums

Audio en video 

Ivan en Patrick behoren tot de meest gerenommeerde Belgische muzikanten uit jazz & pop, waar ze al 30 jaar aan de Europese top meedraaien. (zie bio.)

Ze brachten samen reeds 3 CD's uit:  Hand in Hand - Mons Records, Ear we are - Igloo Records, en de nieuwste Inner Travels - Pavane Jazz. 

Ze spelen melodieus, virtuoos, brengen sterke harmonieën en prachtige melodieën. Ze blinken uit in een unieke onderlinge symbiose en na 30 jaar samenspel klinken ze als één man.

Ze brengen eigen werk: Jazz, blues ballads, vooral muziek om weg te dromen.  

Patrick brengt een aantal nummers op de chromatische mondharmonica, en verwijst onrechtstreeks naar 'Toots' .


Dit programma werkt uitstekend als duo.

Voor grotere events of festivals wordt eveneens een kwartet versie aangeboden. Zie video "petite parenthese".

2 x 45 minuten


Bio en CV 

Ivan Paduart 

Pianist en componist Ivan Paduart studeerde aan het Koninklijk Conservatorium te Rotterdam en is sinds 1987 actief in de Europese Jazzwereld.

Hij werkte als  pianist  voor een hele rij groten uit de jazz: Philippe Cathérine, Toots Thielemans, Claude Nougarou, Gino Lattuca, Marcia Maria, Richard Galliano, Bert Joris. en vele anderen.

Terzelfdertijd  startte Ivan reeds in 1987 met zijn eigen rockjazzband  Aftertouch en bracht zijn eerste elpee uitbracht en meteen toonaangevend was in de  jazzscène..

Nadien volgden nog  33 jazz elpee/CD van Ivan en zijn bands, waaronder 3 in duo met Patrick Deltenre, en samenwerkingen met gerenommeerde  artiesten. Discography – Ivan Paduart


Zie alle info op


Ivan Paduart – pianist | composer

Biography – Ivan Paduart
Patrick Deltenre

Patrick Deltenre begon in de jaren 70 in de wereld van de covers en de bals, en studeerde aan  het conservatorium van Luik.


Hij werkte jaren als vaste gitarist van de betreurde Maurane, en nadien voor Axelle Red. Hij werkte mee aan de succesalbums.  "A Tâtons" en "Toujours Moi". van Axel Red. 

Hij  werkte  zowel live, en als sessiemuzikant, samen met  een waanzinnig lange lijst van  andere artiesten in jazz, pop en blues, waaronder : Viktor Lazlo, Isabelle Antena, David Links, Calvin Owens, Jo Lemaire, Philippe Lafontaine, Adamo, Lara Fabian, enkele concerten met Marc King (Level 42), Kris Debruyne,  Richard Galliano, Marcia Maria. 

Hij werkt sinds 1987 samen met Ivan Paduart, als gitarist van Aftertouch, en nadien in meerdere bands en projecten  met Ivan.